Mainos
Mainos

VR:n lippuautomaatit toiminnassa

VR kertoo, että lippuautomaatteja vaivannut ongelma on saatu korjattua. Yhtiön mukaan lipunmyynti toimii kaikissa palvelukanavissa.

Lippuautomaatteja on alettu ottaa käyttöön vaiheittain. STT:n toimittajan mukaan Helsingin rautatieasemalla ihmiset ovat jonottaneet automaateille, jotka myös näyttävät toimivan.

VR:n lippuautomaatit suljettiin viime viikon maanantaina teknisen vian vuoksi. Lippuja on voinut ostaa muun muassa verkkokaupasta, asemien lipunmyynnistä sekä junista.

VR:n uusi lipunmyyntijärjestelmä otettiin käyttöön 14. syyskuuta ja ongelmat alkoivat heti. VR arvioi, että lippujärjestelmän ongelmat voi tiivistää kahteen kokonaisuuteen. Alkupäivien suuri kävijämäärä aiheutti järjestelmän hitautta ja jumiutumista 14. ja 15. syyskuuta.

Tämän lisäksi häiriöitä aiheutti riittämätön järjestelmän sisäinen, erityisesti varusohjelmien kuorman kesto ja ympäristön epävakaus. Ongelmat korjattiin lisäämällä laitekapasiteettia sekä muokkaamalla ja asentamalla muutoksia varusohjelmiin.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme