Mainos
Mainos

VR: Parhaat asiantuntijat ratkovat ongelmaa

VR:n kaupallinen johtaja Lassi Rönkkönen kehuu konduktöörien toimintaa VR:n lippu-uudistusongelmien aikana.

– Nostan kyllä jokaiselle konduktöörille hattua. He ovat tehneet loistavaa duunia tässä tilanteessa.

Rönkkönen kertoo, että tunnelmat VR:llä ovat olleet tänään melko hyvät. Automaatteja lukuun ottamatta muut myyntikanavat ovat toimineet erinomaisesti.

Automaatit pidetään kiinni ainakin lauantaihin asti. Näin halutaan varmistaa muiden myyntikanavien toimivuus.

– Nyt on todettu ainakin se, että silloin kun automaatit ovat alhaalla niin kaikki muut myyntikanavat toimivat moitteettomasti.

– Ainahan näissä isoissa implementoinneissa joitain lastentauteja ilmenee. Varmasti meillä, Tiedolla ja Accenturella parhaat asiantuntijat tekevät parhaansa, että saataisiin mahdollisimman nopeasti ongelmat ratkaistua ja palattua normaaliin päiväjärjestykseen. Kyllähän se on kaikkien, ja ennen kaikkea asiakkaiden etu, että kaikki myyntikanavat ovat käytössä.

Automaatit kymmenen prosenttia myynnistä

Automaattimyynnin osuus VR:n lipunmyynnistä on vain kymmenen prosenttia. Muiden myyntikanavien toimiessa automaattien puuttumisen ei enää pitäisi rasittaa konduktöörejä kohtuuttomasti.

– Automaattien myynneistä valtaosa tulee Helsingistä, Tampereelta ja Pasilasta. Näillä asemilla meillä on erikseen henkilökuntaa jotka myyvät lippuja myyntilaitteilla siinä automaattien läheisyydessä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme