Mainos
Mainos

VR saa uuden viestintäjohtajan Teliasta – Tatu Tuominen on työskennellyt myös ministeriöissä

VR Groupin uudeksi viestintäjohtajaksi on nimitetty yhteiskuntatieteiden maisteri Tatu Tuominen, 48. Hän aloittaa tehtävässä 15. tammikuuta.

Hän siirtyy VR:n riveihin Teliasta, jossa hän oli viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajana vuodesta 2011 lähtien. Tuominen on työskennellyt myös ulkoministeriössä sekä liikenne- ja viestintäministeriössä.

– Tatu Tuominen on kokenut viestinnän ja yhteiskuntasuhteiden ammattilainen, joka tuntee valtionyhtiöiden ja liikenne- ja viestintäalan maailmaa. Olen hyvin tyytyväinen siitä, että saamme hänet vahvistamaan johtoryhmäämme, iloitsee toimitusjohtaja Rolf Jansson.

– Samalla haluan kiittää Otto Lehtipuuta hyvästä työstä VR:llä hänen siirtyessään uusiin tehtäviin.

Yhteiskuntasuhde- ja ympäristöjohtaja Otto Lehtipuu siirtyy Ympäristöteollisuus ja -palvelut ry:n toimitusjohtajaksi. Hän lopettaa VR Groupin palveluksessa huomenna.

Mediasuhdejohtaja Mika Heijari on nimitetty vt. viestintäjohtajaksi siihen saakka, kun Tatu Tuominen aloittaa viestintäjohtajana.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme