Mainos
Mainos

Vuoden maatila -kilpailun voitto Punkaharjulle

Vuoden 2003 maatilaksi on valittu Tynkkylän Lomaniemen maatilamatkailuyritys Punkaharjulta. Palkinnon saaja julkistettiin Elintarviketalouden visiopäivillä Helsingissä.

-Tynkkylän Lomaniemi toimii lähellä kuluttajia markkinatilanteessa, jossa sen on ollut pakko kehittää liiketoimintaansa asiakaslähtöisesti ja kustannustehokkaasti, arvioi ProAgria Maaseutukeskusten Liiton laatujohtaja Pirjo Jokipii. Kunniamaininnan kilpailussa saivat Puurin kanala Kouvolasta, Itikan siementila Iisalmesta sekä Hautaviidan perunatila Karijoelta.

Maaseutukeskusten liiton ja Innovation Networksin järjestämään kilpailuun osallistui 20 maatilayritystä eri puolilta Suomea. Kilpailun tavoitteena on korostaa laatutyön ja maatilayritysten kilpailukyvyn merkitystä. Jokipiin mukaan tulokset osoittavat, että pitkäjänteinen ja järjestelmällinen laatujohtaminen parantaa tulosta, asiakastyytyväisyyttä sekä toiminnan tehokkuutta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme