Mainos
Mainos

Vuoden pakolaisnainen jännittää illan tulosta

Tunnelma SDP:n vaalivalvojaisissa on kihelmöivän odottava tunnelma. MTV3:n toimittaja Kati Savander seuraa demareiden valvojaisia koko illan ajan.

– Täällä on ilmassa kihelmöivää positiivisuutta, ollaan varmoja siitä, että demareille käy hyvin, Savander kuvailee.

Vuoden 2010 pakolaisnaiseksi valittu SDP:n ehdokas Nasima Razmyar jännittää jo illan tulosta. Hän on ensimmäistä kertaa ehdolla.

– On hirveän vaikea arvioida, tuleeko minulle 200 vai 2000 ääntä. Olen tehnyt todella paljon töitä, kaikki edellytykset ja mahdollisuudet on päästä läpi. Elän kuitenkin tuloksen kanssa, on se sitten mikä tahansa – tämä on ollut mieletön kokemus ja sinänsä tunnen olevani joka tapauksessa voittaja monessa mielessä, Razmyar sanoo.

Razmyar ei ole vielä miettinyt, mitä tekee tuloksen selvittyä. Hän kuitenkin uskoo pysyvänsä vahvasti mukana yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa, kävi miten kävi.

– Jos pääsisin läpi, niin otan pestini yhtä vakavasti kuin joka ikisen työn, mitä tähän mennessä olen tehnyt. Se on iso pala nuorelle naiselle, mutta uskon, että sille olisi myös tilausta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme