Mainos
Mainos

Vuodenvaihde sujuu lähes arkirytmissä - katso muistio

Vuodenvaihde osuu tänä vuonna viikonloppuun, joten se muuttaa normaalia vähemmän aukioloaikoja tai matkustusaikatauluja.

Ruokakaupat ja Alkot

Ostokset kannattaa tehdä lauantaina ennen kuin kello lyö 18, jos mielii kauppoihin vielä tämän vuoden puolella. Useimmat kaupat sulkevat ovensa uudenvuodenaattona kello 18.

Sunnuntaina uudenvuodenpäivänä suurin osa kaupoista on kiinni. Ostoksia voi silti tehdä joissakin pienissä kaupoissa, huoltoasemilla, kioskeissa ja haja-asutusalueiden kaupoissa.

Alkot ovat uudenvuodenaattona auki kello 18:aan asti, mutta osa niistä menee kiinni jo kello 16. Uudenvuodenpäivänä sunnuntaina Alkot ovat kiinni.

Pankit

Pankkien aukioloaikoihin uusivuosi ei tuo poikkeuksia. Pankit ovat kiinni lauantaina ja sunnuntaina.

Junat ja bussit

Junat kulkevat uudenvuodenaattona enimmäkseen kuten normaalina lauantaina. Uudenvuodenpäivänä junat kulkevat valtaosin sunnuntaiaikataulun mukaisesti.

Matkahuollon mukaan suuri osa busseista kulkee normaalin lauantai- ja sunnuntaiaikataulun mukaisesti.

Junien ja bussien aikataulut kannattaa kuitenkin varmistaa ennen matkaan lähtöä netistä ja puhelimitse.

Tiedot pääkaupunkiseudun liikenteestä löytyvät HSL:n sivuilta.

Ilotulitteiden laukaisu

Ilotulitteiden käyttöä on rajoitettu Helsingin keskustan, ostoskeskusten ja puistojen alueella. Esimerkiksi Senaatintorille niitä ei saa tuoda lainkaan uuden vuoden vastaanottotilaisuuden aikana. Alueet, joilla ilotulitteiden käyttö on kielletty, on lueteltu Helsingin kaupungin pelastuslaitoksen verkkosivuilla.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme