Mainos
Mainos

Vuokra-asuntotaistelu: Tässä vinkit onnistumiseen

Kilpailu vuokramarkkinoilla on nyt tulikuumaa. Erityisesti pääkaupunkiseudulla pienet vuokra-asunnot revitään käsistä ja vuokriin lisätään helposti kymmenenkin prosentin sesonkilisä, kun opiskelemaan saapuvat nuoret lisäävät asuntojen kysyntää. Tässä kuusi vinkkiä asunnonmetsästykseen:

Pukeudu kuin olisit menossa työhaastatteluun.

Täytä asuntohakemus huolella äläkä ole turhan vaatimaton. Kerro, miksi juuri sinä olisit paras valinta vuokralaiseksi.

Tee muistiinpanoja asunnoista, jotta muistat jokaisen asunnon, jota olet käynyt katsomassa.

Keskustele esittelyssä vuokranantajan tai välittäjän kanssa. Jäät paremmin mieleen, jos vuokranantaja saa sinusta hyvän kuvan. Vältä yli-innokkuutta.

Jos olet opiskelija, pyydä vanhempasi takaajiksi. Se herättää luottamusta ja parantaa mahdollisuuksia kilpailussa työssäkäyvien asunnonhakijoiden kanssa.

Ole ajoissa paikalla. Näin sinulle jää paremmin aikaa asunnon katsomiseen ja asuntohakemuksen täyttämiseen.

Vinkit antoi Vuokraturvan hallituksen puheenjohtaja Timo Metsola.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot