Mainos
Mainos

Vuosikymmenen Johtaja -palkinnot jaettu

Seitsemän suomalaista vaikuttajaa on saanut palkinnot toiminnastaan.

Vuosikymmenen Johtaja -palkinnot on ojennettu seitsemälle suomalaiselle vaikuttajille Finlandia-talolla. Valinnan suorittanut arvovaltainen raati oli valinnut parhaaksi vertaistensa joukossa Nokian pääjohtajan Jorma Ollillan. Palkinnot ojensi kauppa- ja teollisuusministeri Mauri Pekkarinen.

Vuosikymmenen yhteiskuntajohtajaksi nostettiin nykyinen sosiaali- ja terveysministeri Sinikka Mönkäre. Yrittäjäjohtaja on puolestaan toimitusjohtaja "Tuurin kyläkauppias" Vesa Keskinen. Pioneerijohtaja on F-securen Risto Siilasmaa. Muutosjohtajien parhaaksi noteerattiin Marimekon toimitusjohtaja Kirsti Paakkanen. TietoEnatorin toimitusjohtaja Matti Lehti oli tulosjohtaja, ja perusjohtajan palkinnon sai konsernijohtaja Reijo Hanhinen YIT:stä.

Vuosikymmenen Johtajat -palkintojen tavoitteena on antaa kansallista tunnustusta johtajuudelle, joka persoonallisuudessaan, linjakkuudessaan ja tuloksellisuudessaan on tuonut suomalaiseen johtamiskulttuuriin pysyvää ja esikuvaksi kelpaavaa lisäarvoa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme