Mainos
Mainos

Wallin ja Räsänen Niinistön kannattajiksi

Kahden oikeistopuolueen puheenjohtajat ovat asettuneet Sauli Niinistön kannalle presidentinvaalien toisella kierroksella.

Kristillisdemokraattien Päivi Räsänen kertoi aamulla Ylelle, että päätyi äänestämään Niinistöä, koska Niinistön arvomaailma vastaa enemmän hänen omaansa kuin Pekka Haaviston. Räsänen sanoo kuitenkin olevansa monesta asiasta eri mieltä kuin Niinistö.

Myös RKP:n puheenjohtaja, puolustusministeri Stefan Wallin on asettunut Niinistön kannattajaksi. Hän kertoo päätöksestään Borgåbladet, VästraNyland, Åbo Underrättelser ja ÖsterbottensTidning -lehdissä julkaistuissa kolumnissa.

Wallin kehuu kolumnissaan molempia ehdokkaita.

Julkisista lausunnoistaan huolimatta molemmat puheenjohtajat painottavat, ettei puolue anna äänestysohjeita kummankaan ehdokkaan puolesta.

Perussuomalaisten Timo Soini ilmoitti eilen äänestäneensä Sauli Niinistöä ja vasemmistoliiton Paavo Arhinmäki kertoo äänestävänsä Pekka Haavistoa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme