Mainos
Mainos

Wallin Kesko-johtajan vitsailusta: Huumori ei kolahda

Tasa-arvoministeri Stefan Wallin (r.) pitää Keskon pääjohtajan puheita "kokovartaloministeristä" epäonnistuneina.

- Jos tämä oli huumoria, niin tällainen huumori ei enää kolahda. Ajat ovat muuttuneet onneksi, Wallin sanoi toimittajille iltapäivällä eduskunnassa.

Wallinin mielestä niin politiikkoja kuin liike-elämän johtajiakin pitäisi julkisuudessa arvioida heidän kykyjensä eikä ulkoisten ominaisuuksiensa perusteella.

Kauppalehden mukaan pääjohtaja Matti Halmesmäki oli todennut yhtymänsä suuressa kutsuvierastilaisuudessa, että pääministeri Mari Kiviniemi (kesk.) voisi olla "kokovartaloministeri". Kiviniemi oli tilaisuuden pääpuhuja.

Wallin arvelee, että lausahduksen sytykkeenä olivat Kiviniemen äskeiseltä rantalomalta salaa otetut ja Iltalehdessä julkaistut kuvat.

- Yksityinen henkilö salakuvaa pääministerin yksityisiä hetkiä toisella puolella maapalloa. Suomalainen lehti ilmeisesti maksaa kuvista ja julkaisee ne näyttävästi. Tämä ylittää mielestäni hyvän maun rajat. Pääministerilläkin on oikeus yksityisyyteen, Wallin sanoo.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme