Mainos
Mainos

Wallin puolustautuu: Perussuomalaisten mopo karannut käsistä

Puolustusministeri Stefan Wallin (rkp) on kommentoinut Dragsvikin varuskuntaan liittyvää keskustelua venäläiskollegansa tapaamisen jälkeisessä tiedotustilaisuudessa.

Perussuomalaisten kansanedustaja Pentti Oinonen on pyytänyt oikeuskansleria selvittämään Wallinin mahdollisen jääviyden varuskuntien lakkauttamisissa. Lisäksi Oinonen sanoo Wallinin uhkailleen perussuomalaisia.

– Tämä on perussuomalaisten politikointia. He käyttävät pelipaikat nyt hyväkseen tilanteessa, jossa heidän kannatuksensa on hiipumassa, Wallin sanoi.

– Perussuomalaisilla meni myös presidentinvaalit penkin alle, ja orastavaa sisäistä kritiikkiä, joka kohdistuu omaan johtoon, kuuluu ryhmästä. Silloin valitaan ja etsitään yhteinen, ulkopuolinen vihollinen, ja kuinkas ollakaan - se sattuu olemaan rkp ja sen puheenjohtaja.

Wallin kiistää jyrkästi uhkailleensa ketään.

– En ole todellakaan uhkaillut ketään, se ei kuulu tapoihini. Nyt on kyllä mopo karannut ihan lopullisesti näiden perussuomalaisten käsistä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme