Mainos
Mainos

Wallin tiedotustilaisuudessa: Tietovaje yksin minun vikani

Puolustusministeri Stefan Wallin (r) totesi hetki sitten alkaneessa tiedotustilaisuudessaan tehneensä virheen puolustusvoimauudistuksen valmisteluasiassa.

– Ei ollut mahdollista julkisuudessa avata kesken olevaa valmistelua, koska aineisto ei ole julkista. Nyt on käynyt selväksi, että on päässyt syntymään tietovaje hallituksessa. Se on täysin minun vikani, Wallin sanoi.

Hänen mukaansa sama koskee myös puolustusvoimien sisällä vallinnutta tietovajetta. Wallin sanoi aliarvioineensa puolustusvoimauudistuksen sensitiivisyyttä.

Wallinin mukaan kaikki hallintouudistukset tarvitsevat jossain vaiheessa poliittista konsultaatiota. Hänen mukaansa pääesikunta halusi puolustusvoimauudistuksessa ohjausta.

– Oma tulkintani perustui kielilakiin, jonka mukaan vähintään yksi joukko-osasto on ruotsinkielinen.

Wallin kertoi antaneensa pääesikunnalle ohjausta 3-4 miniseminaarissa viime syksyn aikana. Sekä pääesikunnan että Wallinin mukaan se sujui hyvässä hengessä ja yhteistyössä.

(MTV3)

Katso Matti Maunun juttu (Seitsemän uutiset 21.3.2012)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot