Mainos
Mainos

WSOY lähtee Bulevardilta

Bonnierin kustantamot WSOY, Tammi ja Readme.fi siirtyvät tämän vuoden aikana yhteisiin tiloihin Korkeavuorenkadulle, jossa Tammi jo on. Vain WSOY:n kirjakauppa jatkaa Bulevardilla.

-Neuvottelimme pitkään WSOY:n nykyisten toimitilojen Bulevardin vuokraamisesta, mutta kaikkia osapuolia tyydyttävää ratkaisua ei löytynyt. Nyt saamme varmistetuksi henkilöstöllemme toimivat työskentelytilat sekä taatuksi kirjantekijöille keskeisen sijainnin Helsingin ydinkeskustassa, Bonnier Books Finlandin toimitusjohtaja Anne Valsta sanoo tiedotteessa.

WSOY:n lähtö perinteikkäästä kiinteistöstä on työntekijöille iso juttu, sillä WSOY on "aina" ollut osa Bulevardia, samoin kuin Otava on kuulunut Uudenmaankadulle kivenheiton päähän. WSOY on ollut Bulevardilla yli 80 vuotta.

-Muutamme Bulevardilta haikein mielin, mutta pakkaamme mukaan Korkeavuorenkadulle WSOY:n hengen ja rakkauden kirjojen tekemiseen”, kustantaja Leena Majander toteaa samassa tiedotteessa.

Uudet tilat ovat Korkeavuorenkatu 35 ja 37:ssä Lars Sonckin vuonna 1907 suunnittelemassa historiallisessa Helsingin puhelinyhdistyksen toimitalossa sekä sen viereisessä kiinteistössä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme