Mainos
Mainos

Ydinvoimalle haetaan lisää tukea

Pohjois-Suomen virkamiehet ja elinkeinoelämä rohkaisevat kansanedustajia ydinvoiman kannalle. Ydinvoiman uskotaan parantavan alueen kilpailukykyä.

Pohjois-Suomen kansanedustajia houkutellaan äänestämään ydinvoiman puolesta. Asialla ovat Lapin läänin maaherra Hannele Pokka, Oulun läänin maaherra Eino Siuruainen, Lapin ja Oulun kauppakamarien puheenjohtajat Markku Autti ja Matti Pörhö sekä Pohjois-Suomen teollisuusasiamies Esa Pellikainen, jotka ovat allekirjoittaneet kaikille Oulun ja Lapin läänien kansanedustajille lähetetyn kirjeen.

Kirjeessä todetaan, että äänestämällä ydinenergiatuotannon puolesta pohjoissuomalaiset kansanedustajat voivat vaikuttaa myönteisesti Pohjois-Suomen kilpailukykyyn ja aluekehitykseen. Kirjeen allekirjoittaneiden mielestä lisäydinvoimaa kaivataan kasvavan sähköntarpeen täyttämiseksi sekä sähkön hinnan pitämiseksi kohtuullisena. Kirje lähetettiin Pohjois-Suomen kansanedustajille alkuviikosta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot