Mainos
Mainos

Yhä useampi nuori hakee tukea kriisipuhelimesta

Yhä useampi nuori hakee apua Mielenterveysseuran kriisipuhelimesta. Tänä vuonna puhelimeen on soitettu jo yli 85 000 kertaa, joista runsaaseen 35 000 puheluun pystyttiin vastaamaan.

Soittajat hakevat apua muun muassa pari- ja perhesuhteeseen, yksinäisyyteen, masentuneisuuteen tai läheisten murheisiin liittyvissä asioissa. Myös työhön tai opiskeluun liittyvät ongelmat ja talouteen liittyvät huolet vaikeuttavat soittajien elämää. Soittajista 60 prosenttia on naisia ja 40 prosenttia miehiä.

Mielenterveysseuran valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää 18 paikkakunnalla ympäri Suomea. Sen numero muuttuu joulukuun alussa. Uusi numero on 01019 5202.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot