Mainos
Mainos

Yhteinen taisteluosasto Saksan ja Hollannin kanssa?

Suomi on aiemmin päättänyt yhteisen taisteluosaston muodostamisesta Ruotsin kanssa EU:n nopean toiminnan joukoissa.

Suomi on valmis osallistumaan EU:n nopean toiminnan joukoissa yhteiseen taisteluosastoon myös Saksan ja Hollannin kanssa. Aiemmin on jo päätetty yhteisen taisteluosaston muodostamisesta Ruotsin kanssa.

Suomen osallistumista nopean toiminnan joukkoihin käsiteltiin tänään tasavallan presidentin ja valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittisen ministerivaliokunnan kokouksessa.

EU:n jäsenmaiden odotetaan ilmoittavan osallistumisestaan nopean toiminnan joukkojen muodostamiseen vajaan kolmen viikon kuluttua Brysselissä järjestettävässä voimavarakonferenssissa. Suomen tavoitteena on siis osallistua kahteen taisteluosastoon.

(MTV3-STT)

(Seitsemän uutiset 03.11.2004)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot