Mainos
Mainos

Yhteisörahoituspalvelu Mesenaatin Pauliina Seppälä palkittu vuoden yhteiskuntatieteilijänä

Valtiotieteen maisteri Pauliina Seppälä on valittu Vuoden yhteiskuntatieteilijäksi. Palkinnon perusteluissa pidetään tärkeänä yhteisöllisyyden luontevaa tuomista nykyihmisen arkeen sosiaalisen median avulla.

Pauliina Seppälä on perustaja yleishyödyllisessä Yhteismaa ry:ssä, joka tunnetaan parhaiten Siivouspäivästä ja Nappi naapurista. Yhteisörahoituspalvelu Mesenaatti.me Oy:ssa Seppälä on sekä osakas että työntekijä.

Valtioneuvoston kanslia on valinnut Mesenaatin rakentamaan Kokeilevan Suomen uuden digitaalisen alustan.

– Halusimme nostaa esiin yhteiskuntatieteilijän, joka on tehnyt uraauurtavaa työtä yhteisöllisyyden ja sosiaalisen median oivaltavassa yhdistämisessä, sanoo puheenjohtaja Mikko Eskola Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:stä.

– Olemme kaikki yhteydessä toisiimme, mutta valtavassa mittakaavassa. Tämä muuttaa yhteiskunnan toiminnan rakenteet. Yritän tehdä jotain, joka voisi olla paitsi hauskaa, myös perustavanlaatuisella tavalla tärkeää, sanoo Pauliina Seppälä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme