Mainos
Mainos

Yksi mies edelleen pidätettynä Toijalan lapsiseksijutussa

Yksi mies on edelleen pidätettynä epäiltynä pedofiliasta Toijalassa. Uhreiksi joutunieden määrä ei vielä ole tarkentunut.

Yksi mieshenkilö oli tiistaina edelleen pidätettynä epäiltynä lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä Toijalassa. Poliisi jatkoi jutun tutkintaa viisihenkisen työryhmän voimin.

Tutkinnanjohtaja, komisario Hannu Kallioniemi kertoi tiistaina niukasti siitä, miten rikosepäilyjen selvittely on edennyt. Poliisi on hänen mukaansa kuullut useita henkilöitä, mutta Kallioniemi ei kertonut, onko kuultujen joukossa ollut muitakin mahdollisia epäiltyjä.

- En tässä vaiheessa kommentoi sitä, keitä on kuultu ja missä asemassa, sanoi Kallioniemi.

Rikoksen uhriksi joutuneiden 12-15-vuotiaiden tyttöjen ja epäiltyjen lukumäärä ei Kallioniemen mukaan ole tiistain mittaan vielä tarkentunut. Poliisin tämänhetkisen käsityksen mukaan kyse on korkeintaan muutamista henkilöistä.

Tapausta tutkivassa poliisiryhmässä on Tampereen poliisista tulevan Kallioniemen lisäksi kaksi henkilöä Tampereen ja kaksi Valkeakosken poliisipiiristä. Toijala kuuluu nykyisin Valkeakosken poliisipiiriin.

- Näin iso ryhmä on nyt tutkinnan alkuvaiheessa katsottu tarpeelliseksi. Tarvittaessa sitä sitten puretaan, toteaa Kallioniemi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme