Mainos
Mainos

Yksi Tohmajärven kolarin uhri yhä tunnistamatta

Yksi Tohmajärvellä kolarissa menehtyneistä henkilöstä on yhä tunnistamatta. Poliisi pitää mahdollisena, että tunnistamaton mies on tohmajärveläinen.

Poliisi on tunnistanut menehtyneistä 33-vuotiaan Polvijärveltä kotoisin olevan naisen sekä tohmajärveläiset miehet, joista toinen oli 33-vuotias ja toinen 53-vuotias.

Yksi nainen ja kolme miestä menehtyi eilen illalla Tohmajärven Värtsilässä sattuneessa kahden auton yhteentörmäyksessä.

Silminnäkijähavaintojen mukaan heittelehtimään lähtenyt auto oli lähtenyt noin puolen kilometrin päässä olevan rivitalon pihasta ja käyttänyt kovaa nopeutta. Poliisin mukaan silminnäkijähavainnot auton lähtöpaikalla viittaavat siihen, että seurue oli juonut alkoholia.

Onnettomuudessa loukkaantui törmäyksen toisena osapuolena olleessa autossa olleet kaksi miestä. He ovat edelleen sairaalahoidossa. Poliisin mukaan heillä ei ole hengenvaaraa.

Onnettomuus tapahtui kestopäällysteisellä tiellä hyvissä keliolosuhteissa.

Poliisi pyytää kertomaan mahdolliset vihjeet tunnistamattomasta miehestä Pohjois-Karjalan poliisipäivystykseen numeroon 071 8756 500.

(MTV3)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme