Mainos
Mainos

Kolme ihmistä kuollut kerrostalopalossa Turun Hirvensalossa

Kolme ihmistä on kuollut pienkerrostalon palossa Turun Hirvensalossa.

Rikoskomisario Ari-Pekka Lehtinen kertoo, että alustavan arvion mukaan uhreista yksi oli nainen ja kaksi miehiä. Uhrien henkilöllisyydestä ei ole kuitenkaan täyttä varmuutta.  

Lehtinen arvioi Aamulehdelle, että uhreista yksi ei ilmeisesti kuollut tulipalossa, vaan oli ollut asunnossa kuolleena jo aikaisemmin. Lehtisen mukaan vaikuttaa siltä, että kuolema on ollut luonnollinen.
– Todennäköisesti ainakin yksi uhreista, nainen, oli yrittänyt pois savun ja tulen keskeltä asunnosta. Hänen asunnostaan palon epäillään alkaneen, Lehtinen kertoo. 

Palo syttyi Honkaistentiellä myöhään illalla. Pelastuslaitos sai hälytyksen noin kello 22.40. Poliisi epäilee alustavasti palon syttyneen ylimmän kerroksen asunnosta. Kaksi muuta uhria löydettiin muualta kerrostalosta. 

Kerrostalosta kerrottiin yöllä pelastuneen seitsemän ihmistä. Poliisilla ei ole vielä tietoa palon syttymissyystä.

– Valtaosa tulipaloista johtuu varomattomasta tulenkäsittelystä eli tupakoinnista tai kynttilästä. Tässä ei ainakaan tällä hetkellä ole syytä epäillä, että kyseessä olisi tahallaan sytytetty tulipalo, Lehtinen sanoo. 

Tuli tuhosi pahoin pienkerrostalon yläosaa. Koko talo on asumiskelvottomassa kunnossa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme