Mainos
Mainos

Yle: Kukaan ei auttanut – teinityttö makasi tunnin tajuttomana kadulla

Yläkouluikäinen tyttö makasi Lahdessa kadulla tajuttomana jopa tunnin ajan ennen kuin ohikulkija soitti hätäkeskukseen, kertoo Yle.

Tytön äidin mukaan nuori tuupertui iltapäivällä maahan kevyen liikenteen väylälle. Äidin mukaan väylä sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn tien varrella ja kevyen liikenteen väylälläkin on yleensä iltapäiväruuhkan aikaan paljon liikennettä.

– Varmasti sinä aikana ihmisiä on kävellyt tai pyöräillyt ohi. Ovatko ihmiset niin kiireisiä ja välinpitämättömiä vai miksi on kestänyt noin kauan soittaa ambulanssi? tytön äiti Katja Tuomala Ylen haastattelussa ihmettelee.

Lopulta paikalle sattui koiranulkoiluttaja, joka soitti hätäkeskukseen. Ambulanssi tuli paikalle ilmoituksen jälkeen muutamassa minuutissa ja vei tytön sairaalaan.

Tuomala muistuttaa, että seuraava maassa makaava voi olla kenen tahansa läheinen tai vaikka sinä itse.

– Eivät kaikki tuupertuneet ihmiset ole päihteissä. Ja vaikka olisivatkin, siitä huolimatta jokaisen velvollisuus on käydä tökkäämässä ja kysymässä, onko kaikki kunnossa, äiti sanoo Ylelle.

Äiti lähettääkin suuret kiitokset tytärtään auttaneelle koiranulkoiluttajalle, joka hänen mielestään toimi niin kuin kaikkien muidenkin ohikulkijoiden olisi pitänyt toimia.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme