Mainos
Mainos

Yle: Maanviljelijät ja metsänomistajat marssivat eduskunnan portaille tänään

Maanviljelijät ja metsänomistajat osoittavat tänään mieltään eduskuntatalolla. Mielenosoituksella kritisoidaan valtion ensivuoden budjetin leikkauksia ja veronkorotuksia, kertoo Yle Uutiset

Ensi vuoden budjetti leikkaa maa- ja metsätalousministeriön pääluokasta 90 miljoonaa euroa, joka Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliiton MTK:n mukaan kohdistuu erityisesti maanviljelijöihin ja metsänomistajiin.

MTK:n mukaan myös budjetin veronkiristykset ja maksukorotukset kohdistuvat useammin viljelijöihin kuin muihin suomalaisiin.

Mielenosoittajat vaativat tänään mielenosoituksessa hallitusta vastuulliseen ja kannattavaan kotimaisen ruoan- ja puuntuotantoon. Mielenosoittajat toivovat myös, että eduskunta torjuu maatalouden säästöt käsitellessään hallituksen budjettiesitystä. Hallitus antoi budjettiesityksensä eduskunnalle viime viikolla.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme