Mainos
Mainos

Yle: Poliisi epäilee AKT:n Rätyä henkisestä pahoinpitelystä

Ylen tietojen mukaan poliisi epäilee AKT:n puheenjohtaja Timo Rätyä työturvallisuusrikoksen lisäksi henkisestä pahoinpitelystä. Räty kiistää syyllistyneensä rikokseen.

Pahoinpitelyepäily liittyy Rädyn epäasialliseen käytökseen Hilkka Ahdetta ja toista AKT:n työntekijää kohtaan.

Poliisin mukaan epäilty pahoinpitelyrikos on alkanut vuonna 2005.

Poliisitutkinnan mukaan Rädyn epäasiallinen käytös on ollut koko AKT:n keskustoimiston tiedossa ja tilanteen on annettu jatkua.

Rädyn lisäksi poliisi epäilee viittä muuta AKT:n nykyistä ja entistä vastuuhenkilöä työturvallisuusrikoksesta ja vamman tuottamisesta. Heidän rikosepäilynsä liittyy siihen, etteivät he ole puuttuneet Rädyn käytökseen. Kaikki epäillyt ovat kieltäneet rikokset.

Poliisin tutkinta-aineisto on lähetetty syyttäjälle, joka aloittaa syyteharkinnan ensi kuun alussa. Syyttäjä pyrkii saamaan syyteharkintansa valmiiksi kesään mennessä.

Räty tai Ahde eivät ole kommentoineet asiaa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot