Mainos
Mainos

Yle: Sadoissa suomalaiskouluissa sisäilmaongelmia

Vähintään parissasadassa suomalaiskoulussa on ollut home- ja kosteusongelmia, uutisoi Yle.

Muista sisäilmaongelmista raportoineita kouluja on noin 400. Kymmenissä kouluissa on havaittu sekä kosteus- ja homeongelmia että muita sisäilmaongelmia. 

Asia ilmenee Ylen, Helsingin yliopiston ja Työterveyslaitoksen yhdessä teettämästä kyselystä, johon vastasi runsaat 800 rehtoria. Vastauksia kertyi noin kolmasosasta peruskouluja. Reilut 40 prosenttia vastaajista ilmoitti, ettei sisäilmaongelmia ole havaittu. 

Sisäilmaongelmien laajuutta suomalaiskouluissa kartoitettiin tiettävästi ensimmäistä kertaa tällä tarkkuudella. Suurin osa havaituista sisäilmaongelmista ajoittuu vuosille 2010–2015.  

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot