Mainos
Mainos

Yle: SDP:n Lintonen jättää luottamustehtävänsä

Ex-kansanedustaja Minna Lintonen on päättänyt jättää kaikki luottamustehtävänsä tämän vuoden jälkeen. Päätös syntyi sen jälkeen, kun SDP:n puoluesihteeri Mikael Jungner kohdisti Lintuseen kritiikkiä, kertoo Yle Uutiset Häme.

Sosialidemokraattisesta puolueessa Minna Lintonen aikoo pysyä.

Forssasta kotoisin oleva Lintonen on sosialidemokraattisen piirijärjestön puheenjohtaja, Forssan kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja Hämeen ammattillisen korkeakoulutuksen kuntayhtymän hallituksen puheenjohtaja.

SDP:n puoluesihteeri Mikael Jungner arvosteli viikonloppuna puolueneuvoston kokouksessa muita demareita. Junger sanoi esimerkiksi, että puolue tarvitsee enemmän "kristakiuruja" ja vähemmän "minnalintosia".

Jungner pyysi jälkikäteen anteeksi lausuntoaan.

– Olen tullut siihen tulokseen, että jos minnalintosia ei puolueessa tarvita niin en minä siellä väkisin roiku. Mutta tällä tyylillä tätä puoluetta ei voi johtaa mitä nyt on tehty, Lintonen totesi Yle Uutiset Hämeelle.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme