Mainos
Mainos

Yle: Soini myöntää lehtiboikotin - "Ehkä ensi vuonna tärppää"

Ulkoministeri Timo Soini (ps.) väläyttää Ylelle KSF Media -boikottinsa purkamista.

Hufvudstadsblalet kertoi eilen, että ulkoministeri, perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on toistuvasti kieltäytynyt antamasta haastatteluja KSF Median lehdille.

Lehden mukaan Soini kieltäytyy antamasta haastatteluja, koska Hbl antaa palstatilaa kolumnisteille, jotka vihjailevat hänen olevan rasisti.

– Pitää paikkansa, että olen viestittänyt lehdelle, että se on haastattelupyynnöissä pahnanpohjimmaisena, Soini sanoi Yle Uutisille keskiviikkona.

Soini kertoo Ylelle kokeeneensa,e ttä hänet on leimattu Hufvudstadsbladetin kolumneissa rasistiksi. Soini pitää tätä eettisesti arvelluttavana.

– Perussuomalaisia saa arvostella, ja puolueen jäsenten rasistisia kommentteja saa arvostella, mutta jokainen minut tunteva tietää, että henkilööni kohdistuva väite on väärä, Soini kommentoi Ylelle.

Soini sanoo Ylelle olevansa kuitenkin valmis "normalisoimaan välinsä Hbl:n kanssa ja kehottaa lehteä jatkamaan haastattelupyyntöjen tekemistä". 

– Keep on knocking, niin ehkä ensi vuonna tärppää, Soini sanoo lehtien suuntaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme