Mainos
Mainos

Yle: Terveysyritys Attendo tarjosi lääkäriä vankilaan 50 sentin tuntihintaan – sumutusyritys?

Yle kertoo erikoisesta tapauksesta, jossa terveyspalveluita tarjoava Attendo yritti saada Suomen vankiloiden lääkäripalvelut haltuunsa härskillä alihinnoittelulla.

Yritys tarjosi keikkalääkäreitä vankilaan 50 sentin tuntihintaan. Tämä aiheutti luonnollisesti hämmennystä.

– Sen nyt varmaan jokainen ymmärtää, että kukaan lääkäri ei lähde tuolla tuntihinnalla töihin, kommentoi vankiloiden terveydenhoidosta vastaava ylilääkäri Heikki Vartiainen Ylelle.

Lääkäripalvelut oli kilpailutettu kolmen terveysalan yrityksen kesken ja Attendo oli yksi osallistujista. Sen tarjous hylättiin.

Attendo ei niellyt tappiota

Nyt Attendo on valittanut päätöksestä markkinointioikeuteen. Tapauksen käsittely on kesken.

Vartiainen kertoo Ylelle, että Attendon aluejohtaja ja yhteyspäällikkö tapasi hänet tarjouskilpailun aikaan.

– He (Attendon edustajat) kertoivat, etteivät he siihen hintaan olleet ajatelleetkaan tarjota lääkäriä. He luottivat siihen, että me otamme sitten kalliimpia erikoislääkärin palveluita, jotka olisivatkin olleet sitten lähempänä kahtasataa euroa tunti, Vartiainen sanoo.

Yhtiön liiketoimintajohtaja kuitenkin kommentoi, että Attendo sitoutuu tarjoamaan terveydenhoitopalveluita ilmoitettuun hintaan. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme