Mainos
Mainos

Yle: Yhdeksänvuotias tyttö unohtui lukittuun koulubussiin

Pitkäaikaisesta sairaudesta toipuva koululainen jäi yksin lukittuun bussiin varikolla Heinolassa, uutisoi Yle.

Koulunkäyntinsä vaikean sairauden jälkeen aloittanut tyttö lähti aamulla koulukyydillä kouluun. Pian äidille kuitenkin soitettiin koulusta ja kyseltiin tytärtä. Äiti ehti jo hätääntyä, mutta kohta soitti yksin lukittuun bussiin jätetty tytär.

– Soitin kuljettajalle, mutta numeroon ei saatu yhteyttä. Soitin myös kuljetusten järjestäjälle, hänkään ei vastannut, äiti kertoo Ylen uutisille.

Tytön isä onnistui jäljittämään auton varikolle, vaikka tyttö ei itse osannut kertoa sijantiaan. Lapsi istui yksin lukitussa bussissa teollisuusalueella.

– Myönnän, että tämä oli inhimillinen erehdys. Tyttö on hiljainen. Hän ei puhunut mitään ja istui piilossa takapenkin kulmassa. Auto on pitkä ja takaosa on hämärä, en nähnyt sinne, kertoo bussia kuljettanut Tapani Saxlin.

– Kyseessä oli vaaratilanne, koska bussista ei pääse ulos omin avuin. Onneksi tässä tapauksessa oli kyse vain lyhyestä ajasta, Heinolan kaupungin henkilöliikennesihteeri Eija-Liisa Hakkarainen kertoo.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme