Mainos
Mainos

Ylen Kivinen Uutisextrassa: "On täytynyt miettiä, miten vaikeiden asioiden käsittely toimii sujuvasti"

Yleisradion toimitusjohtajan Lauri Kivisen mukaan organisaation on pystyttävä kriisissä reagoimaan myös rakenteensa suhteen. Kivinen kommentoi Yleä ravistelevaa kohua MTV:n Uutisextrassa, joka esitetään kanavalla huomenna lauantaina kello 19.10.

Yleisradio kertoi tänään yksinkertaistavansa uutis- ja ajankohtaistoimintansa organisaatiota. Lauri Kivinen myöntää, että uutisorganisaation selkiyttämiselle ja myös johtamisen tarkastelulle ilmeni tarve. 

– Kyllä me olemme joutuneet miettimään uudelleen sitä, miten nimenomaan uutis- ja ajankohtaistoiminnassa vaikeiden aiheiden käsittely toimii sujuvasti, Kivinen sanoo.

Kivisen mukaan nyt tehtyjen muutosten tavoitteena on suoraviivaisempi ja selkeämpi organisaatio ja vastuunjako.  

– Tähtäimessä on joka tapauksessa se kaikkein tärkein asia, että me koemme, että voimme tehdä ratkaisut ulkopuolisesta ja sisäisestä paineesta riippumattomina itse, ja että se tuottaa hyviä ratkaisuja, joihin yleisö on tyytyväinen, Kivinen toteaa.

Lauri Kivinen kommentoi huomenna esitettävässä Uutisextrassa myös Ylen ajankohtaistiimin esimiehen ja toimittajan irtisanoutumisia sekä vastaava päätoimittaja Atte Jääskeläisen roolia uutistoiminnan johdossa.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme