Mainos
Mainos

Ylen tenttaustapa herättää keskustelua – kohdeltiinko Laura Huhtasaarta reilusti?

Perussuomalaisten presidenttiehdokkaan Laura Huhtasaaren esiintyminen Ylen eilisessä tentissä on herättänyt sosiaalisessa mediassa paljon keskustelua.

Jotkut ovat sitä mieltä, että tentti paljasti ammottavat aukot esimerkiksi presidenttiehdokkaan ulkopolitiikan tietämyksessä.

Twitterissä leukaillaan, että Huhtasaaren ulkopoliittinen kokemus koostuu rukousaamiaisesta Israelissa, presidentti Trumpin vaalivoiton ennustamisesta sekä vaihto-oppilasvuodesta Yhdysvalloissa.

Huhtasaarelle löytyy kuitenkin paljon myös kannatusta: moni kokee hänen pärjänneen hyvin ja vastanneen kysymyksiin rehellisesti ja suoraan.

Huhtasaaren esiintymisen ohella keskustelua herättää myös toimittaja Kirsi Heikelin toiminta. Heikel tenttasi Huhtasaarta muun muassa siitä, miksi tämä hymyilee puhuessaan kovista asioista ja miksi tämä on niin maaninen.

Heikelin tiukka tyyli myös miellyttää monia.

Jotkut keskustelijat ennustavat, että muut ehdokkaat eivät tule saamaan Ylen tenteissä yhtä tiukkaa käsittelyä kuin Huhtasaari.

Myös Huhtasaari itse on kommentoinut eilisen tentin antia Twitterissä. Hän ihmettelee kysymystä hymyilemisestä ja on sitä mieltä, että toimittaja vihjaili tentissä mielenterveydellisellä diagnoosilla.

Presidentinvaalien ensimmäinen kierros järjestetään 28. tammikuuta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme