Mainos
Mainos

Ylikuormituksesta turvaongelmia sairaaloihin

Sairaaloiden ylipaikat johtavat turvallisuusongelmiin. Etelä-Suomen lääninhallituksen tarkastuksissa on havaittu, että potilassänkyjä on sijoitettu jopa poistumisteiden kohdalle. Poistumisteiden vaiheilta löytyi usein myös asiaankuulumatonta tavaraa, kun lääninlääkäri Kirsti Riihelä ja pelastusosaston ylitarkastaja Ulf Westerstråhle aloittivat tarkastuskierroksensa Etelä-Karjalan ja Kanta-Hämeen keskussairaaloista.

Pääosin sairaalat ovat hoitaneet turvallisuusvelvoitteensa hyvin. Paloturvallisuuteen liittyviä huomautuksia on tehty avoinna olevista palo-ovista sekä väärin sijoitetuista roskakatoksista. Lääninhallituksen asiantuntijat tekevät seuraavaksi turvallisuustarkastuksen Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen keskussairaaloissa sekä Helsingin yliopistollisessa keskussairaalassa.

Syksyn mittaan kierros ulotetaan mahdollisesti pienempiinkin sairaaloihin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot