Mainos
Mainos

Yliopistosta ei löytynyt asetta - poliisi vetäytyy

Poliisi on vetäytymässä pois Jyväskylän Mattilanniemessä sijaitsevasta yliopistorakennuksesta. Poliisin mukaan kampukselta ei ole löytynyt epäiltyä asetta eikä rakennuksessa ole ammuttu laukauksia.

Rakennus evakuoitiin puolenpäivän aikaan, kun opiskelija ilmoitti kuulleensa wc-kopista pistoolin latausta muistuttavan äänen. Opiskelija poistui vessasta eikä nähnyt epäiltyä asetta. Paikalle hälytettiin kymmenen poliisipartiota. Rakennuksen evakuoinnin ja tarkastuksen jälkeen poliisi totesi, että vaaraa ei ole.

Yliopistolta kerrotaan, että opiskelu jatkuu Mattilanniemessä normaaliin tapaan huomenna.

Rakennus tyhjennettiin varmuuden vuoksi

Tilanne sai alkunsa puolenpäivän aikaan, kun Mattilanniemessä ollut opiskelija kuuli äänen, jonka hän epäili lähtevän pistoolin lataamisesta. Opiskelija ei nähnyt asetta. Poliisin mukaan rakennuksessa ei ole ammuttu laukauksia.

— Mieshenkilö arvelee kuulleensa pistoolin latausäänen, mutta korostan sitä, että hänellä ei ole esimerkiksi näköhavaintoa asiasta, kertoi komisario Juha Mäntynen MTV3 Uutisille.

Rakennus tyhjennettiin Mäntysen mukaan varmuuden vuoksi.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme