Mainos
Mainos

Ylitöitä tehdään runsaasti

Viime elokuun ja syyskuun aikana yli puolet palkansaajista paiski ylitöitä, käy ilmi työministeriön työolobarometrista. Ylitöitä tehdään paljon myös ilman korvausta. Liki joka kymmenes ylitöissä ollut teki vain korvauksettomia ylitöitä. Enemmistö katsookin, että työpaikoilla on liian vähän väkeä työtehtäviin nähden.

Kuntasektorilla peräti 70 prosenttia on ainakin melko samaa mieltä tämän väittämän kanssa.

Työllisyys on barometrin mukaan parantunut lähes yksinomaan yksityisen sektorin voimin. Vakinaisia uusia työpaikkoja on syntynyt lähinnä yksityiselle ja tilapäisiä julkiselle sektorille. Liki kolmannes toimipaikoista on kasvattanut tänä vuonna henkilöstöään ja viidennes vähentänyt.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot