Mainos
Mainos

Ylläksellä kadonnut Marja-Leena löydetty kuolleena

Kolarissa Ylläksellä hiihtoretkellä kadonnut turkulainen Marja-Leena Salminen on löytynyt kuolleena Kukastunturin alueelta.

Lumikenkäkävelyä harrastanut mies oli löytänyt Salmisen ruumiin hangesta virallisten hiihtolatujen ulkopuolelta. Nainen oli nähtävästi poikennut ulos hiihtoreitiltä ja lähtenyt nousemaan Kukastunturia ylös. Alueella ei liiku paljon ihmisiä.

65-vuotias Salminen katosi runsaat kaksi viikkoa sitten hiihtoretkellä Ylläksellä. Hän on todennäköisesti menehtynyt jo katoamispäivänään, kertoo Peräpohjolan poliisilaitoksen komisarion Veijo Anunti.

– Häneen ei saatu yhteyttä 14-18.30 välisenä aikana katoamispäivänä, jolloin hän oli hiihtolenkillä.Hän on todennäköisesti kuollut jo tuolloin, Anunti sanoo.

Salmisen etsinnöissä on Anuntin mukaan oltu hyvinkin lähellä ruumiin löytöpaikkaa. Helikopterilla lentäneet etsijät eivät ole kuitenkaan havainneet hangessa makaavaa ruumista.

– Alueella liikkuu paljon poroja, joiden jäljet ovat vaikeuttaneet Salmisen jälkien havaitsemista, Anunti kertoo.

Anuntinmukaan tapaukseen ei näytä liittyvän rikosta.

Salmisen löytämisestä kertoi ensimmäisenä Yle Lappi.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme