Mainos
Mainos

Ylläksen vuokratonteista tarjouskilpailu

Matkailukeskusten lähellä sijaitsevat, loma-asumiseen tarkoitetut vuokratontit viedään käsistä Pohjois-Suomessa. Metsähallituksen Laatumaa onkin kovan kysynnän vuoksi päätynyt ensimmäistä kertaa kauppaamaan myös vuokratontteja tarjouskilpailulla. Maaliskuun loppuun kestävän tarjouskilpailun kohteena on 40 Ylläkselle valmistunutta vuokratonttia.

Uudet vuokratontit sijaitsevat Ylläsjärven puolella, ja niissä on 120-200 kerrosneliömetriä rakennusoikeutta. Vuokratontteja kyselevät niin perheet, pienyritykset kuin yksityiset rakennuttajatkin. Vuokrasopimus tehdään kerrallaan 25 vuodeksi.

- Varsinkin Levillä ja Ylläksellä sijaitsevat tontit ovat erittäin kysyttyjä hyvien palveluiden ja niiden jatkuvan kehittämisen vuoksi. Vuokramahdollisuudesta on tullut hyvä vaihtoehto, koska usein tonttien myyntihinnat ovat suosituilla alueilla varsin korkeat, kertoo myyntineuvottelija Ulla-Maija Kaltiokumpu Laatumaasta.

Ylläksen lisäksi loma-asumiseen tarkoitettuja vuokratontteja on valmistunut myös Saariselälle.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme