Mainos
Mainos

Yllätyslounas: Mattoveitsen terä löytyi porsaanfileepihvistä

Erkko Skanz koki varsinaisen perjantai 13. päivän lounaan Fazer Amican lounasravintolassa tänään Helsingin Ruoholahdessa.

Skanz nautti lounaaksi porsaanfileepihviä pustalaisittain, mutta huomasikin pian ruoan sisältävän muutakin kuin mitä menussa oli luvattu.

- Ruokaa popsiessa se löytyi. Luulin, että hampaasta lähti puraistessa paikka ja silloin huomasin, että suussani oli poikittain metallinen terä.

Skanz kertoo, että mattoveitsen terää muistuttava, noin puolen sentin metallin palanen lohkaisi palan hänen hammastaan.

- Onneksi en nielaissut sitä!

Skanz kertoi tapauksesta viipymättä ravintolan henkilökunnalle.

- Hulluinta tilanteessa oli, että ruoan tarjoamista jatkettiin vielä sen jälkeen.

Skanzia ihmetyttää tapauksessa varsinkin se, kuinka terävä metallipala voi päästä ravintolan laadunvalvonnasta läpi.

Fazer Amica on ollut yhteydessä Skanziin ja on luvannut korvata hampaan korjaamisesta aiheutuvat kustannukset.

Terä ei ollut peräisin Amicasta

Fazer Amican Olive-ravintolan ravintolapäällikkö Jari Laittila on ihmeissään terälöydöksestä.

- Olemme tutkineet keittiömme huolella ja voin varmuudella todeta, ettei terä ole peräisin keittiöstämme. Olemme ilmoittaneet asiasta tavarantoimittajalle.

Skanzin nauttima porsaanfilee oli peräisin HK:n lihasta.

- Teemme kaikkemme täällä, ettei näin pääsisi käymään. Tapahtuma on itsessään todella harvinainen. Olen ollut alalla kymmenen vuotta, eikä vastaavaa ole koskaan sattunut kohdalleni. Yleensä olen voinut luottaa sata prosenttisesti lihoihin ja muihin annoskomponentteihin, Laittila sanoo.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot