Mainos
Mainos

Ylöjärvellä neljän auton ketjukolari – yksi loukkaantui vakavasti

Ylöjärvellä Pirkanmaalla on sattunut neljän auton ketjukolari, jossa yksi on loukkaantunut vakavasti, kerrotaan pelastuslaitokselta.  

Onnettomuus tapahtui kello kahden jälkeen tiellä numero 65, kun mieskuljettaja ajoi Teivon raviradan suuntaan kääntymässä olleiden autojen perään.

Poliisin mukaan liikennevaloristeyksessä oli ollut pysäntyneenä kaksi henkilöautoa ja kolmantena ambulanssi. Ambulanssissa oli tapahtumahetkellä kyydissä vain henkilökuntaa.

Neljäntenä risteykseen henkilöautolla tullut mieskuski ajoi pysähdyksissä olleen ambulanssin perään. Törmäyksen seurauksena myös muut autot osuivat toisiinsa. Ambulanssin perään ajanutta miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Vakavasti törmäyksessä loukkaantui muiden autojen perään ajanut mies. Hänet ja ambulanssissa olleet kaksi henkilöä kuljetettiin Acutaan tarkastettaviksi.   

Onnettomuuden pelastus- ja raivaustyöt vaikeuttivat liikennettä Virroille päin, kun yksi ajokaista oli suljettu liikenteeltä kello kolmeen asti. Onnettomuuden raivaustyöt ovat jo ohi.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme