Mainos
Mainos

Yö tuo mukanaan lunta ja räntää – keskiviikkoaamu voi olla valkea myös etelässä

Keskiviikkoaamuna osassa eteläisempää Suomea voidaan herätä valkeampaan maahan kuin viime päivinä on totuttu, kertoo MTV Uutisten meteorologi Markus Mäntykannas.

Meteorologin mukaan hajanaisia lumi- ja räntäsateita liikkuu eteläisen Suomen yllä keskiviikon vastaisena yönä sekä aamun aikana. Sisämaassa sateet tulevat lumena ja räntänä.

– Sivutieverkostolla voi olla vähän lumisempaa ja liukkaampaa etelässä. Ihan etelärannikolla sateet tulevat enimmäkseen vetenä, eikä lumesta ei ole pelkoa.

Mäntykannaksen mukaan sateet väistyvät päivällä itään ja kaakkoon. Illaksi runsaampia sateita saapuu kuitenkin lännestä. Myös nämä sateet tulevat sisämaassa lumena ja räntänä. Meteorologin mukaan liikenteessä on siis syytä olla tarkkana myös keskiviikkoiltana.

Pohjoisessa on siirrytty jo kunnolla pakkasten puolelle. Etelässä pysytään Mäntykannaksen mukaan plussalla ainakin loppuviikon ajan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme