Mainos
Mainos

Youtube-video johti terveystarkastukseen Hotelli Ellivuoressa

Kiukustuneen asiakkaan Youtube-video Hotelli Ellivuoren huoneesta yllätti hotellin johtajan. Asiakas oli tehnyt videon hotellihuoneen kehnosta kunnosta ottaen huomioon, että yöpymishinta oli reilut 100 euroa.

Videolla näytettiin kuvaa muun muassa väitetystä vesivauriosta, homehtuneesta jääkaapista, repsahtaneista kalusteista ja jopa hengenvaarallisista lampuista.

MTV3:n uutiset tavoitti Hotelli Ellivuoren johtajan Ari Eskolan puhelimitse. Eskola kertoi kutsuneensa paikalle terveystarkastajan.

— Tarkastaja lähti hetki sitten, enkä halua kommentoida tarkastajan huomioita, ennen kuin asiassa annetaan virallinen lausunto. Sen haluan kuitenkin sanoa, että väitetyt hengenvaaralliset lamput olivat täysin turvallisia.

Eskola myös painotti, että hotellissa tehdään remonttia huone kerrallaan.

— Tarkastaja kävi myös muissa huoneissa, eikä niistä ollut huomautettavaa.

Hotellin johtaja on tavoitellut videon tehnyttä asiakasta puhelimitse, mutta hän ei ole Eskolan mukaan vastannut puheluihin tai soittopyyntöihin. Video-reklamaatiota Eskola kommentoi näin.

— No, se on yksityisihmisen oikeus tehdä tällaista jos haluaa.

Hotelli Ellivuoren nettisivut olivat puolen päivän jälkeen pois toiminnasta. Eskolan mukaan sivujen pitäisi toimia normaalisti, eikä katkos liity millään tapaan Youtube-videoon.

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme