Mainos
Mainos

Yrittäjät nostivat Oulun suurten kaupunkien ykköseksi

Suomen Yrittäjien kyselyn mukaan kuntien väliset erot suhtautumisessa yrittäjyyteen ovat huomattavia, mutta alueiden ja seutukuntien erot sen sijaan vähäisiä.

Yrittäjät arvioivat Oulun yrittäjämyönteisimmäksi suureksi kaupungiksi. Kuntavertailun selväksi ykköseksi nousi Töysä, joka saa kiitosta nopeasta päätöksenteosta ja yrittäjyyden nostamisesta kunnan ykkösarvoksi.

Tänään julkistetun kyselyn mukaan kuntien väliset erot ovat huomattavia, mutta alueiden ja seutukuntien erot suhtautumisessa yrittäjyyteen ovat vähäisiä.

Suomen Yrittäjät teki kyselyn nyt toista kertaa, ja siihen vastasi 1800 yrittäjää. Yrittäjien keskimääräisen näkemyksen mukaan kunnat suhtautuvat edelleen varsin varovaisesti yrittäjyyden edistämiseen, eikä tilanne ole parantunut kahdessa vuodessa.

Suomen Yrittäjien järjestöjohtaja Kari Hiltunen pitääkin ensiarvoisen tärkeänä, että kuntien ja yrittäjien hyvä keskusteluyhteys saataisiin nykyistä paremmin osaksi kuntien elinkeinopolitiikan suunnittelua ja päätöksentekoa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot