Mainos
Mainos

Yritykset tahkoavat rahaa sikainfluenssan pelolla

Influenssaepidemiasta on tullut monelle yritykselle keino tehdä rahaa. Erityisesti nettimainostajat ovat innostuneet asiasta. Sikainfluenssa-hakusanalla saa eteensä monenlaisia mainoksia, muun muassa luontaistuotteita sekä maksullisia neuvontalinjoja. Asiasta kertoo Helsingin Sanomat.

Sikainfluenssan avulla myydään muun muassa sairaiden lasten päivähoitoa ja erikoistehokasta influenssasiivousta. Joissakin apteekeissa myydään erityistä influenssapakettia ja monien kansainvälisten lääkeyhtiöiden, saippuatehtaiden ja hygieniatuotteiden valmistajien myynti on moninkertaistunut sikainfluenssan ansiosta.

Myös vitamiinipillereiden kysyntä kasvaa maailmalla. Britanniassa apteekkiketju Lloyds Pharmacy on kertonut myyneensä elokuussa seitsemän kertaa enemmän kuumemittareita kuin vastaavana aikana viime vuonna. Intiassa kirurginnaamareiden hinnat ovat nousseet räjähdysmäisesti.

Myös media on hyötynyt sikainfluenssasta. Aihe on pysytellyt otsikoissa jo kuukausia.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme