Mainos
Mainos

Yritys ja järjestö parantavat yhteistuumin maailmaa

Toimitusjohtaja Jaana Paavilainen, Suomen pukutehdas ja aluesihteeri Rebekka Wadhwa, Rikosuhripäivystys

Valtion Pukutehtaan raunioilla kukoistaa kaupallisen yrityksen ja pyyteettömän järjestön yhteistyöprojekti.

Valtion Pukutehtaan vaatevaraston lunastaneen Sovita Oy:n ja Rikosuhripäivystyksen yhteistyö lähti liikkeelle molemminpuolisesta tarpeesta.

-Halusimme yhteistyökumppanin, jolle kykenisimme valmistamaan tuotteita, joilla on merkitystä, kuvailee MTV:n Huomenta Suomessa vieraillut Sovita Oy:n toimitusjohtaja Jaana Paavilainen.

Rikosuhripäivystyksessä toimiva Rebekka Wadhwa kertoo järjestönsä saavan vaihtokaupassa tunnettuutta ja konkreettisesti taloudellista tukea.

Sovitan ja Rikosuhripäivystyksen viesti on välittäminen. Yhteistyö on poikinut muun muassa T-paitoja tekstillä "Jokaisella kohtaamisella on merkitystä".

Ensimmäiset yhteistyökokoelman vaatteet olivat alun perin sairaalahenkilökunnan mekkoja ja housuja. Kumppanusten tavoitteena on kuitenkin kasvattaa tuotevalikoimaa, jotta Rikosuhripäivystyksen viestiä saataisiin tunnetummaksi.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot