Mainos
Mainos

Yrityspomoille haetaan turvaa piinaavilta työntekijöiltä

Yritysten johtajia uhkaillaan erityisesti yt-neuvottelujen aikaan. Firmat hakevat suojaa johtajilleen muun muassa yksityisistä turvallisuusalan yrityksistä, sillä poliisilla ei aina ole mahdollisuutta puuttua tilanteisiin ainakaan asiakkaan vaatimalla tavalla.

Turvallisuusalan asiantuntijoiden mukaan myös johtajien perheitä uhkaillaan. Läheskään aina tekijä ei kuitenkaan ole valmis toteuttamaan uhkauksiaan.

Suojaa tarjoavat yritykset pyrkivät aluksi kartoittamaan todellisen vaaran suuruuden. Tilanteesta riippuen ratkaisuna voi olla esimerkiksi kodin suojaus hälyttimin tai jopa vartioinnin järjestäminen uhatulle.

Turvallisuusasiantuntija Sami Savolaisen mukaan yritykset tuskailevat toisinaan häiriköiden kanssa jopa vuosia ennen avun hakemista. Vakavasta uhkailusta kannattaa tehdä rikosilmoitus poliisille, joka voi tehdä arvion uhan todellisuudesta. Myös yksityiset yritykset myyvät uhka-arvioita, suojaa ja tukea.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot