Mainos
Mainos

Yritysten korttirahat hyväntekeväisyyteen

Osa yrityksistä on siirtymässä joulukorteista hyväntekeväisyyteen.

Yritysten joulumuistamisiin tarkoitetut rahat ovat menossa uusjakoon: Perinteisten joulukorttien tilalle etsitään yhä useammin hyväntekeväisyyskohteita ja eettisiä lahjoja.

Pirkanmaalla on menossa kampanja, jossa korttirahoilla voi tilata verkkokaupasta kesäapulaisen vanhainkotiin tai päiväkotiin.

Kampanjavaroin ei syrjäytetä normaaleja kesätyöntekijöitä, vaan tarjotaan lisäapua esimerkiksi vanhusten ulkoiluun tai lasten leikkiin. Kartiohammaspyöriä valmistava Ata Gears luopui mielellään kotimaan korttirumbasta, varsinkin paikallisen kohteen hyväksi.

-Kyllä mieluummin laitetaan ne joulukorttirahat tällaiseen toimintaan kun lähetetään niiden satojen korttien joukossa, toteaa Ata Gears Oy:n toimitusjohtaja Harri Myllylä.

Joulumuistamisiin eli kortteihin ja lahjoihin käytetään yrityksissä satoja euroja, suuremmissa helposti tuhansia. Viime aikoina on tullut yhä tärkeämmäksi se, mihin varat oikeastaan käytetään.

-Tänä jouluna selkeästi ollaan painotettu eettisiä lahjoja, ja myöskin palveluja lahjojen sijaan. Perinteinen suklaarasia ja joulukortti ei enää ole se kaikkein kekseliäin joululahja. Nyt on alettu miettiä sen lahjan tarkoitusta, ja nimenomaan sen syvällisempää merkitystä, kertoo Tampereen kauppakamarin asiantuntija Tero Luoma.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme