Mainos
Mainos

Ystävänpäiväkortit postiin viimeistään keskiviikkona

Ystävänpäivästä on muotoutunut toiseksi tärkein korttipäivä heti joulun jälkeen.

Rakkautta ja ystävyyttä juhlistavaa ystävänpäivää on vietetty Suomessa jo toistakymmentä vuotta. Tänä vuonna ystävän juhlaa vietetään lauantaina.

Posti muistuttaa, että mikäli kirjeet ja kortit haluaa perille ajoissa, ne kannattaa pistää matkaan viimeistään keskiviikkona. Ystävänpäivän tervehdysten postimerkeiksi sopivat hyvin esimerkiksi uudet Suudelma-aiheiset postimerkit.

Sähköisten viestinten käyttäjät voivat lähettää tervehdyksensä internetin tai tekstiviestipalvelun kautta, ja Posti jakaa nämä vastaanottajille aitoina postikortteina. Myös sähköisesti lähetettävien postikorttien viimeinen lähetyspäivä on keskiviikkona.

Ystävänpäivästä on muotoutunut toiseksi tärkein korttipäivä heti joulun jälkeen. Vuosittain ystävältä ystävälle lähetetään noin viisi miljoonaa korttia. Viime vuonna tervehdyksiä postitettiin 5,2 miljoonaa.

Kaikkiaan suomalaiset lähettävät vuodessa noin 70 miljoonaa postikorttia.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme