Mainos
Mainos

YTV arvioi jätteenpolttolaitoksen ympäristövaikutuksia

Pääkaupunkiseudun yhteistyövaltuuskunta on kaavaillut jätteenpolttoa käyttävän jätevoimalan sijoituspaikaksi mm. Espoon Ämmässuota.

Pääkaupunkiseudun yhteistyövaltuuskunta YTV on käynnistämässä jätteenpolttolaitoksen ympäristövaikutusten arvioinnin pääkaupunkiseudulla.

Tähän mennessä jätteenpolttoa käyttävän jätevoimalan mahdollisiksi sijoituspaikoiksi on YTV:ssä kaavailtu Espoossa Ämmässuota ja Juvanmalmin teollisuusalueen pohjoisosaa, Itä-Helsingissä Kivikon jätepalvelukeskuksen aluetta ja Vantaalla Långmossabergeniä Kehä III:n ja Porvoonväylän risteyksessä.

Lisäksi Lohjan Kirkniemessä M-realin tehdasalueen on todettu soveltuvan jätevoimalan paikaksi, kerrotaan YTV:stä. Alueella on jo aloitettu ympäristövaikutusten arviointi, joka sisältää jätevoimalan sijoittamisen tontille. Alueelle valmistellaan asemakaavan muutosta.

(MTV3-STT)

(Seitsemän uutiset 17.10.2006)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme