Mainos
Mainos

Zyskowicz Helsingin Sanomissa: Osinkoverokeskustelu on lähtenyt vähän laukalle

Kokoomuksen kansanedustaja Ben Zyskowicz kaipaa malttia osinkoverouudistuksesta käytyyn kiihkeään keskusteluun.

Vasemmisto on väläyttänyt jopa lähtöä hallituksesta rikkaita liiaksi suosivan verouudistuksen takia. Demareissakin äänenpainot osinkoveropaketin avaamisesta ovat koventuneet.

– Keskustelu on lähtenyt vähän laukalle. Kannattaa rauhassa odottaa ja katsoa. Hallitus on omat linjauksensa tehnyt. Nyt pitää antaa virkamiesvalmistelulle työrauha, Zyskowicz sanoo Helsingin Sanomissa.

Hän kuitenkin pitää veropaketin uudelleen avaamista mahdollisena. Zyskowiczin mukaan tämä merkitsisi kuitenkin kaikkien veropaketin kohtien sopimista uudestaan.

Kokoomuksen varapuheenjohtaja, kansanedustaja Janne Sankelo ei puolestaan näe tarvetta avatakehysriihen päätöksiä.

– Kaikilla kehysriihessä mukana olleilla on ollut sama aineisto käytettävissä ja sen pohjalta on ratkaisut tehty. Ei pidä lähteä edestakaiseen veivaukseen. Kysymys on myös hallituksen uskottavuudesta, Sankelo toteaa Helsingin Sanomissa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot