Mainos
Mainos

Zyskowicz: Lisää työpaikkoja palvelualalle

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ben Zyskowicz hämmästelee syytteitä siitä, että kokoomus pyrkisi matalapalkkayhteiskuntaan. Zyskowiczin mukaan työttömyyttä voidaan tehokkaasti vähentää mm. palvelualoille synnytettävillä uusilla työpaikoilla, vaikka palkat niillä eivät olekaan kovin kummoiset.

-Onko demareille pienipalkkainen ihminen kapitalistisen riiston symboli, mutta kokonaan työtä vailla oleva ja työttömyysturvalla elävä ihminen osoitus ja todiste hyvinvointiyhteiskunnan toimivuudesta, Zyskowicz kummeksui SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtajan Antti Kalliomäen esittämiä syytteitä.

Zyskowicz torjui myös arvostelun, ettei pienellä palkalla tule toimeen. Hänen mukaansa tämä tarkoittaisi sitä, että työttömyysturvalla sen sijaan tulee toimeen.

-Mielestäni on parempi, että työkykyinen henkilö ansaitsee ainakin pääosan toimeentulostaan itse omalla työllään. Tarvittaessa hän saa lisäksi tulosidonnaisia sosiaalietuuksia kuten asumistukea, totesi Zyskowicz.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme