Mainos
Mainos

Zyskowicz Vaalilataamossa: Nyt on pidettävä kiinni tuoleista

Tulevat vaalit mylläävät Suomen politiikkaa perinpohjaisesti. Näin uskovat Subin Vaalilataamossa väittelevät politiikan uudet kasvot ja konkarit.

- Kaikki me istuvat kansanedustajat saamme pitää aika lujasti kiinni tuoleistamme, arvioi Ben Zyskowicz (kok.).

Perussuomalaisten gallupmenestys kertoo protestihengestä, mutta keskustan varapuheenjohtaja Annika Saarikko yritti nähdä tilanteessa myös positiivisia puolia. Saarikon mielestä näillä vaaleilla voi olla puhdistava vaikutus vaalirahasotkuissa ryvettyneeseen politiikkaan. Lisäksi perussuomalaisten haaste pakottaa kaikki puolueet lähestymään tavallista kansalaista, Saarikko uskoo.

- Toivottavasti ei, napautti Silvia Modig (vas.) kysymykseen siitä, onko Suomi ennallaan vaalien jälkeen.

Muuttumassa on sekin, että maahanmuuttajat ovat astumassa näkyvämmin politiikkaan. Heihin suhtaudutaan kuitenkin usein nimenomaan maahanmuuttajina, kritisoi Fatbarde Hetemaj (kok.).

- Edelleenkin jokainen puolue haluaa yhden maskotin.

Lähetystä voi katsoa seurata tai Sub-kanavalta televisiosta. Subin ensimmäinen vaaliohjelma on suora lähetys Hakaniemen Cafe Talosta tänään klo 19.30-21.00.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme