Mainos
Mainos

80-luvun pop-musiikki noussut jälleen suosioon

80-luvun musiikki on jälleen noussut suureen suosioon. Monet parinkymmenen vuoden takaiset laulajat ja yhtyeet ovat palanneet hiljaisuudesta levystudiolle ja esiintymislavoille. Yksi 80-luvun kuumimmista nimistä, Samantha Fox, esiintyi illalla NRJ-musiikkigaalassa Helsingin Areenalla.

Samatha Fox

Vuonna 1987 Samantha Foxin Touch Me -levyä myytiin miljoonia kappaleita ympäri maailman. Nyt hän on tehnyt paluun ja levyttänyt kappaleen uudelleen.

- 1980-luvun musiikki muistutti paljon 1960-luvun musiikkia. Siinä oli hienoja melodioita ja kertosäkeistöjä. Jokainen pystyi laulamaan mukana. 1990-luvulla musiikki muuttui, eikä sanoituksia ollut niin paljon. Uskon, että ihmiset kyllästyivät siihen, laulaja arvioi.

Muista 80-luvun suosikeista ovat paluun tehneet mm. Duran Duran sekä Europe. Vuonna 1985 pidetystä Live Aid - konsertista hiljan tehtyä DVD-tallennetta on myyty jo yli miljoona kappaletta.

80-luvun musiikin kaipuu näkyy myös Suomessa. Muun muassa Bogart Company on kiertänyt keikoilla Suomessa.

(MTV3)

(Kymmenen uutiset 21.01.2005)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme